Välkommen till Horeca gruppen!

Idén bakom Horecagruppen är att samla all den nödvändliga kunskap & utrustning som våra kunder kan behöva på ett och samma ställe.


Tjänster:

Hos oss kan man få såväl rådgivning kring sin befintliga verksamhet som hjälp med sin framtida satsning inom restaurang & besöksnäringen.

Våra konsulter har gedigen erfarenhet från HORECA näringen. All säljande personal kommer således från branschen och har god insyn och kännedom om de möjligheter och svårigheter som våra kunder kan ha i sina verksamheter.

Våra designers och projektledare har lång erfarenhet kring komersiella fastigheter och spetskunskap kring lagar och regler som kan stoppa eller försena kundens tilltänkta projekt. Vår långa gemensama erfarenhet har visat sig spara tid och pengar åt våra kunder då man slipper onödiga misstag och omplaneringar!


Utrustning:

Vi erbjuder utrustning endast från Europeiska företag och tillverkare. Detta främst pågrund av den höga kvaliteten och inovationen som de Europeiksa fabrikerna erbjuder. Vidare är tillgången av reservdelar en viktig faktor till enklare vardagsliv för våra kunder och samarbetspartners. Då vi har direktsamarbete med de Europeiska tillverkarna kan vi snabbast möjligt ta fram den reservdel som kunden behöver, detta även långt efter att produktionen av utrustningen är slut. Det innebär en extra trygghet till våra kunder!

Genom att erbjuda våra kunder utrustning från de flesta välkända varumärken, samtidigt som vi inte är bundna till ett varumärke, kan våra konsulter rekomendera den produkt som passar er verksamhet bäst!


Finansiering:

Genom att samarbeta med hela sex banker och finansbolag kan vi erbjuda våra kunder de flesta betalalternativen och finansieringsmöjligheterna som marknaden erbjuder. Våra konsulter tar då fram den finansiering som passar bäst för just Er satsning och verksamhet! Hör av Er så berättar vi mer!


“Kampanj webshop”:

Här på vår kampanj webshop har vi valt att lägga upp en del av vårt breda sortiment. Här kan du enkelt jämföra priser samt beställa hem utrustning när det passar er. Vi erbjuder således hela sortimentet från våra leverantörer men valt, för enkelhetens skull att lägga upp endast en del av deras sortiment. Hittar du inte det du söker? Tveka inte att kontakta oss!